Vier twee-onder-een-kapwoningen in Laren

Lindenhof in Laren staat voor het heerlijke buitenleven. Hier woon je in een groen hofje omgeven door fraaie bomen, waar kinderen kunnen spelen en je kunt genieten van de natuurrijke rust. In Lindenhof komen vier twee-onder-een-kapwoningen met een typische mansarde kap. Niet trendy, maar robuust, stoer en tijdloos. Welk woningtype past bij jou?

Wonen in stijl

Aan de rand van Laren verrijst Lindenhof; een unieke locatie met bijzondere woningen. Hier komen vier wonderschone twee-onder-een-kapwoningen waarin luxe, elegantie, ruimte en een vleugje speelsheid samenkomen. Dé perfecte ingrediënten voor wie houdt van comfortabel wonen en voor wie gevoel heeft voor stijl.

Het huis, de tuin, de omgeving… Lindenhof is een paradijselijke plek om te wonen. Welkom thuis!

Welkom in Laren

Lommerrijke lanen met rietgedekte boerderijtjes, grazende schaapskuddes op de uitgestrekte heidevelden en prachtige bossen voor urenlang fiets- en wandelplezier. Laren heeft ruim 11.000 inwoners en is één van de meest betoverende brinkdorpen in Het Gooi.
Met toonaangevende restaurants en heerlijke terrasjes is Laren bovendien een hotspot voor fijnproevers. Als levensgenieter zult u zich hier gelijk thuis voelen.

Voorzieningen
Scholen
Openbaar vervoer
Zorg
Horeca
Leisure
Uitgaan
Shoppen

Ook wonen in lindenhof?

Hebben de vier twee-onder-een-kapwoningen Lindenhof in Laren uw nieuwsgierigheid gewekt? Meld u dan nu aan als belangstellende door uw gegevens achter te laten. De verkoop is reeds gestart, inschrijven kan tot maandag 17 juni a.s.

Planning twee-onder-een-kapwoningen Lindenhof