Overzicht vier twee-onder-een-kapwoningen

Kavelkaart Lindenhof

De locatie van Lindenhof kenmerkt zich door de unieke ligging in Laren, waar groe ne bossen en paarsbloeiende heide het karakteristieke landschap kleur geven. Achter de Blaricummertollaan liggen zwembad De Biezem en Plaza Padsel Laren. Bovendien woont u op steenworp afstand van Goyer Golf & Country Club.

Het woonprogramma van Lindenhof bestaat uit vier twee-onder-een-kapwoningen verdeeld over twee woningtypes met een mansarde pannendak. Ontdek de woningen van Lindenhof in Laren.

Kavelkaart Lindenhof

Type Pearl

Twee van de vier woningen zijn van het type Pearl. Ze staan in de lengte op de kavels met zicht op het achter¬gelegen bos. In het oog springt de pannen mansarde kap. Samen met het metselwerk in natuurlijke aardetinten geeft het de woningen een luxe Gooise uitstraling. De woningen zijn maar liefst 6,5 meter breed, waardoor ze veel mogelijkheden bieden.

  • Kavelgrootte circa 368 m² (kavel 12) en 421 m² (kavel 11)
  • Woning gebruiksoppervlakte circa 191 m²

Type Diamond

Deze twee woningen van het type Diamond krijgen een exclusieve stijl door het klassiek gekeimd metselwerk met verfijnd siermetselwerk en subtiele accentkleuren. De woningen onderscheiden zich door de detailleringen en het gebruik van hoogwaardige materialen.

  • Kavelgrootte circa 335 m² (kavel 13) en 408 m² (kavel 14)
  • Woning gebruiksoppervlakte circa 193 m²